Word partner

Als partner van OpenSource Energie verkoop jij energie op basis van dynamische energieprijzen aan jouw klanten. Onder deze zogenaamde 'white-label constructie' wordt alles door ons geregeld: van facturatie tot klantenservice. Jij bepaalt zelf wat je wil uitstralen met jouw energielabel en informeert je netwerk en relaties over de voordelen van jouw label.  Wat het ook is wat jouw dienstverlening zo uniek maakt; OpenSource Energie maakt het voor je waar.

Wij werken met dynamische energieprijzen die voor iedereen inzichtelijk zijn. Zo weet iedereen altijd wat er speelt. Naast het aanbieden van dynamische energiecontracten maken wij het ook mogelijk om aanvullende energieproducten aan te bieden, zoals laadsystemen, energieopslag, led-verlichting, GVO’s, isolatie, warmtepanelen en EMs systemen.

Samen energie verkopen?

Wij voorzien jou van expertise, backoffice, klantservice, debiteurenbeheer en facturatie die jij onder jouw merknaam aanbiedt. Jij versterkt ons met je uitgebreide netwerk door nieuwe afnemers binnen te halen. Aanmelden als nieuwe partner van OpenSource Energie kent dus alleen maar voordelen!

Van niets naar energielabel

Benieuwd hoe het proces van het opstarten van een energielabel eruit ziet? Wij hebben voor jou een stappenplan opgesteld. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. 

Stap 1

In een kennismakingsgesprek bespreken we de kansen en mogelijkheden voor jouw organisatie

Stap 2

We sturen je de OpenSource Energie ‘onboard’ documenten voor de start van een samenwerking

Stap 3

Na het ontvangen van de door jou ondertekende documenten controleert onze compliance afdeling vervolgens de kredietwaardigheid en VOG en we doen een algemene check

Stap 4

We verzenden de 1e factuur binnen een maand na ondertekening

Stap 5

We starten met het bouwen van je label en betalen je vergoeding uit in de 3e maand na start levering

Vereisten en kwalificaties

Voor het starten van een eigen energielabel zijn er een aantal vereisten. 

   Betaling van de eerste factuur

   Minimale groei realisatie van 1.000 nieuwe klanten per jaar

   Het overleggen van een geldige VOG en aanvullende informatie

Wil je partner worden? Of ben je niet zeker of jij aan bovenstaande eisen voldoet? Neem dan contact met ons op. 

Contact

Zij gingen je voor 

Goed voorbeeld, doet volgen. Onderstaande labels gingen je voor en willen nooit meer anders. Doe als deze gerenommeerde partijen. Word partner. Sluit je aan, maak gebruik van het OpenSource Energie platform en verover - samen met ons - de Nederlandse energiemarkt.