​Jouw energielabel starten

Je kent ze wel, de grote, bekende organisaties die energie verkopen aan consumenten en bedrijven. Zij verdienen vaak geld met (ontransparante) vaste of variabele energiecontracten. Wil jij je onderscheiden en succesvol worden met een eigen energielabel? Dat kan! OpenSource Energie biedt jou de mogelijkheid om als vereniging, organisatie of zzp’er een eigen energielabel op te zetten. Jij biedt onze diensten eenvoudig aan onder je eigen naam of merk, via een white-label constructie. Dit staat bekend als de wederverkoop van energie, wat inhoudt dat je energie inkoopt bij een energieleverancier en deze vervolgens doorverkoopt aan je eigen klanten.

Jij houdt je focus op het verkopen van energiecontracten en wij houden ons bezig met de administratieve zaken, zoals vergunningen, facturatie en klantenservice. Daarmee bied je jouw omgeving net dat beetje extra, versterk je de klantrelatie én genereer je (extra) inkomsten voor je bedrijf/organisatie.

Meer weten? Download dan onze whitepaper over het starten van een eigen energielabel.

Dynamische energiecontracten

 Bij OpenSource Energie hanteren we dynamische energiecontracten. Dit betekent dat we de beursprijs voor stroom en gas, plus een inkoopvergoeding, doorberekenen aan jouw klanten. Met jouw energielabel verkoop je dus stroom tegen de geldende uurprijs en gas tegen de dagprijs. En het beste van alles: er zijn geen verborgen kosten!

Alles over dynamische energiecontracten

Duurzaamheidsproducten

 Wil je, naast het verkopen van energie, ook aanvullende duurzaamheidsproducten aanbieden binnen jouw energielabel? En hiermee jouw klanten verder helpen om duurzaam te leven? Door duurzaamheidsproducten zoals zonnepanelen, laadsystemen, energieopslag, led-verlichting, GvO's en isolatie aan te bieden, kun je jouw klanten de tools geven om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd kosten te besparen.

Meer over duurzaamheidsproducten

Word partner

Met OpenSource Energie start jij eenvoudig je eigen energielabel. We helpen je richting een duurzame toekomst door je te ontzorgen. Je krijgt ondersteuning vanuit ons waardoor jij je volledig kunt richten op de verkoop van energiecontracten.

Word partner