Alles onder één dak met duurzaamheidsproducten

In een tijd waarin duurzaamheid een steeds grotere rol speelt in zowel het bedrijfsleven als in de samenleving, is het voor bedrijven die zich bezighouden met de verkoop van energie van cruciaal belang om verder te kijken dan alleen het leveren van gas en elektriciteit. Het aanbieden van duurzaamheidsproducten, zoals zonnepanelen, laadsystemen, energieopslag, led-verlichting, Garanties van Oorsprong (GvO's) en isolatie, is een logische stap voor energiebedrijven die zich willen positioneren als duurzame en verantwoordelijke spelers op de markt. 

Met jouw energielabel kun je duurzaamheidsproducten aanvullend aanbieden om zo jouw klanten de tools te geven om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd kosten te besparen.

Zonnepanelen 

Laat jouw klanten hun eigen energie opwekken en hun energiekosten verlagen. Met onze hoogwaardige zonnepanelen verdienen zij hun investering snel terug en dragen zij  bij aan een duurzamere toekomst.

Laadsystemen 

De vraag naar laadsystemen wordt alsmaar groter. OpenSource Energie voorziet in die behoefte en biedt laadoplossingen voor iedere situatie. Help jouw klanten mee te gaan met de groene mobiliteitsrevolutie.

Energieopslag 

Wat te doen met opgewekte zonne- en windenergie? Hoe sla je dit op om later te gebruiken? Wij bieden innovatieve energieopslagoplossingen die de efficiëntie van duurzame energie maximaliseren.

LED-verlichting 

Over LED-verlichting bestaat nog altijd het hardnekkige misverstand dat het koud, kil en niet gezellig is. OpenSource Energie bewijst het tegendeel. 

GvO's 

Hoe bewijs je dat energie duurzaam is opgewekt? Dat doe je met een Garantie van Oorsprong. Laat onze energiespecialisten je hiermee helpen.

Isolatie

Over het bewezen nut van isoleren, hoeven we niets te schrijven. Met een goed geïsoleerde woning of bedrijf wordt besparen wel heel eenvoudig.

Bij ons heb je werkelijk alles in huis om je klanten te kunnen laten besparen op hun energiekosten. Sluit je aan bij OpenSource Energie.

Waarom duurzaamheidsproducten aanbieden?

Verhoog klanttevredenheid

Voldoe aan jouw klanten hun vraag en bied een duurzame ervaring

Uitbreiding
aanbod

Bied jouw klanten een alles-in-één oplossing voor hun duurzame energiebehoeften

Nieuwe inkomstenstromen

Een strategische kans om jouw bedrijfsmodel uit te breiden en  groeimogelijkheden te verkennen

Onderscheidend
vermogen

Onderscheid jouw bedrijf van andere energieleveranciers en versterk jouw concurrentiepositie

Onze duurzaamheidsspecialisten

Wil je duurzaamheidsproducten aanbieden aan jouw klanten? Lees je in, maar vind het wiel niet zelf uit. Onze energiespecialisten gingen je voor. Zij omarmden jaren geleden al alternatieve energiebronnen en beschikken over ruime ervaring op het gebied van onder andere isolatie, zonnepanelen, laadsystemen en LED-verlichting. Maak gebruik van hun expertise en bied het aan aan jouw klanten.

Meer weten? Neem contact op. 

Contact duurzaamheidsspecialist