Alles onder één dak

Sluit je aan bij OpenSource Energie. Als klant en/of als partner; bij ons heb je werkelijk alles in huis om te (kunnen) besparen op je energienota. Wil je verduurzamen? Lees je in, maar vind het wiel niet zelf uit. Onze energiespecialisten gingen je voor. Zij omarmden jaren geleden al alternatieve energiebronnen en beschikken over ruime ervaring op het gebied van isolatie, zonnepanelen, laadsystemen en LED-verlichting. Maak gebruik van hun expertise en zie de kosten voor je energiehuishouding afnemen.    

Zonnepanelen 

Begin met het opwekken van je eigen energie met zonnepanelen. Zie de energiekosten teruglopen en verdien je investering razendsnel terug.  

Laadsystemen 

De vraag naar laadsystemen wordt alsmaar groter. OpenSource Energie voorziet in die behoefte en biedt laadoplossingen voor iedere situatie. 

Energieopslag 

Wat te doen met opgewekte zonne- en windenergie? Hoe sla je dit op om later te gebruiken? OpenSource Energie heeft de antwoorden.

LED-verlichting 

Over LED-verlichting bestaat nog altijd het hardnekkige misverstand dat het koud, kil en niet gezellig is. OpenSource Energie bewijst het tegendeel. 

GvO's 

Hoe bewijs je dat energie duurzaam is opgewekt? Dat doe je met een Garantie van Oorsprong. Laat onze energiespecialisten je hiermee helpen.

Isolatie

Over het bewezen nut van isoleren, hoeven we niets te schrijven. Met een goed geïsoleerde woning of bedrijf wordt besparen wel heel eenvoudig. 

Elektriciteit en gas onder jouw eigen label

Bekijk de mogelijkheden